Formular retur Laboratorul de Lenjerii

Daca nu sunteti incatat de produsele cumparate , le puteti returna , iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dvs., sau le vom inlocui cu un alt produs, la alegerea dvs. Produsele cumparate se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. 

Va rugam sa expediati produsele cu orice firma de curierat pe adresa noastra - Strada Raul Vedea nr. 44,sector 4, Bucuresti cod postal 042174 , ANGHEL I.I. FLORIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, tel. +40 787 738 660. 

Produsele returnate trebuie sa fie fara urme de utilizare / spalare / intretinere. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului conform art. 14 alin.2 din O.G. 34/2014. 

Returnarea produselor se va face dupa ce ne-ati notificat in scris pe Email , pe Whatsapp / SMS sau prin completarea formularului de mai jos . Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealiabila. Banii se returneaza intr-un cont IBAN comunicat de dvs. 

Asteptam coletul pentru a va restitui contravaloarea produselor.

Va rugam sa pastrati numarul de inregistrare pe care vi-l comunica agentul la ridicarea coletului, astfel vom putea verifica returul in cazul unei intarzieri de livrare.